Dubioza kolektiv sprema karantin šou

Showbiz 21. mar. 202019:29
Podeli:
Foto:E-Stock/Ivan Dobričić

Kako se kretanje građana iz dana u dan ograničava, tzv. karantin šou putem interneta postaje sve popularniji među muzičarima, pa tako i grupa "Dubioza kolektiv" najavljuje svoj nastup svakog ponedeljka uživo na društvenim mrežama.

Muzička senzacija iz Bosne i Hercegovine našla je način da prekrati dane u izolaciji i putem Fejsbuka obavestila publiku kako može da im se pridruži.

Foto: EPA/Marton Monus

„Svakog ponedeljka u 20:30 – u pokušaju da nađemo način kako da prekratimo duge dane u samoizolaciji i učinimo ih zanimljivim i sebi i drugima, odlučili smo da kreiramo „Dubioza kolektiv karantin šou“. S obzirom na to da članovi benda žive u tri različite države, pet gradova i sedam različitih lokacija, tražili smo rešenje kako da u novonastaloj situaciji ipak sviramo koncerte. Svaki od članova benda će svirati iz svoje kuće, a ljudi će to moći da gledaju na nešem YouTube kanalu, Facebooku i ostalim socijalnim mrežama“, stoji u njihovoj najavi na Fejsbuku.

PROČITAJTE JOŠ

Inače, večeras su vanredne mere pooštrene, pa će policijski čas umesto od 20 časova, biti na snazi već od 17 do 05 ujutru.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.