Foto:Nemanja Jovanović

Folk zvezda Dragana Mirković nakon jednoipogodišnje pauze usled koronavirusa ponovo kreće u akciju spremnija i jača nego ikad.

Dragana Mirković u martu prošle godine bila je prinuđena da otkaže preko 20 velikih koncerata širom Balkana i Evrope, što joj je izuzetno teško palo. Ne bi li se loše osećala zbog toga, ona je pauzu iskoristila na najbolji mogući način i sa suprugom Tonijem Bijelićem obišla je najluksuznije destinacije.

Foto: Nemanja Jovanović

Kad je došlo vreme da može, koliko – toliko, normalno da se radi, pevačica je u dogovoru sa svojim menadžerom zakazala nekoliko velikih koncerata, koje će održati ovog leta. To je i najavila na svom Instagram profilu, nakon čega je izazvala ogromno interesovanje kod ljubitelja njene muzike.

Dragana Mirković
Foto: Instagram/dragana_mirkovic

„Idemo jako, idemo jače“, napisala je Dragana i najavila velika gostovanja 29. jula na Gradskom trgu u Malom Zvorniku, 6. avgusta na Gradskom trgu u Žitištu i 24. avgusta na Gradskom trgu u Vidinu.

Međutim, ovo nije sve. Pevačica je u pregovorima za desetak koncerata ovog leta, koja će naknadno objaviti na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, čim su epidemijske mere prošle godine malo popustile, Dragana i njen suprug Toni Bijelić otputovali su u Monte Karlo, gde su se svakodnevno provodili sa Lepom Brenom i Bobom Živojinovićem. Zatim su prošle godine u septembru, za godišnjicu braka, uživali na romantičnom putovanju u Irskoj, da bi zatim rođendan ćerke Manuele proslavili u Nici, a potom svi porodično otputovali u Dubai. Nedavno su otišli u Italiju, pa su posetili Veneciju za koju je pevačica posebno vezana. Njima su se pridružili i prijatelji iz Nemačke, pa dane provode na krstarenju i usput obilaze najelitnije restorane.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Bonus video

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar