Dragana Mićalović: Plakala sam noćima, nisam htela da budem u Slobodinoj senci

Showbiz 16. dec. 202111:29 > 11:35
Podeli:
Sloboda Mićalovic i Dragana Mićalović Foto:Nemanja Jovanović/E-Stock/Strahinja Kostić

Glumica Dragana Mićalović priznala je da je noćima plakala zato što su ljudi govorili da je uspela u svetu glume zahvaljujući sestri Slobodi. Kako kaže, nikada nije želela da bude u njenoj senci, pa su zato izbegavale zajednička javna pojavljivanja i intervjue.

„Razmišljala sam često kako će se svaki moj neuspeh pripisati njima. Nisam više želela da budem naturčik i „ona tamo što je došla preko sestre“. Samo moja mama zna koliko sam noći zbog toga proplakala. Zato sam upisala glumu sa 28 godina. Do tada sam sve radila po osećaju, ali glumac mora da zna šta radi, da zna analizu lika, dela… Meni to sve danas mnogo pomaže. Potpuno sam podetinjila na studijama“, rekla je ona u emisiji Goce Tržan po imenu „Goca Show“.

PROČITAJTE JOŠ

„Boba i ja se nikada nismo zajedno slikale ni za jedne novine, nikada nismo zajedno davale intervju. Ona je mene pustila da se sama snalazim, da se sama izborim i izarem iz njene senke. Priznala mi je jednom da joj je bilo jako teško i da je pitala Vojina: „Šta ako ne uspe?“ A Vojin joj je rekao: „A šta ako uspe?“ Bila mi je velika podrška, najveća. I danas je“, dodala je ona.

Rekla je još i da joj je otac spustio slušalicu kada mu je rekla da je dobila svoju prvu ulogu.

„Bio je raspisan poziv za kasting u svim srednjim školama i bilo nas je više od 500 prijavljenih. Ja sam dobila ulogu. Zvala sam tatu i rekla mu da sam dobila ulogu, on je bio na pecanju tada, i samo mi je spustio sluljalicu. Opet sam ga pozvala, a on mi je rekao: „Ja neću preživeti još jednu glumicu u kući.“ Nije želeo, niti je Bobi i meni dozvoljavao da se bavimo glumom, jer je znao da je baviti se ovim poslom i imati porodicu prilično teško. Pokušavao je dugo da me odvrati od glume. Mislili su i on i majka da će to brzo da mi dosadi, a ja sam od malena želela da budem glumica“, rekla je ona.

BONUS VIDEO: Anja Mit: Nekad mi se dopada kad gledam sebe, a nekad gađam televizor

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar