Foto: E-Stock/Jovan Jovanović, Printscreen/Instagram

Glumica Dragana Mićalović otkrila je u razgovoru za domaće medije da publiku očekuje dosta zanimljvih obrta u novoj sezoni serije "Igra sudbine", te je istakla da se u privatnom životu ne razlikuje mnogo od lika Une, kojieg tumači u seriji. Ispričala je i da joj na početku nije bilo najprijatnije da snima intimne scene sa kolegom Stevanom Pialetom.

„S jedne strane mi je postalo jako drago što su se ljudi toliko poistovetili sa serijom i gledaju me kao da sam Una, a ne Dragana. Dopada im se njena iskrenost, briga prema drugima, to se i meni sviđa kod nje, tako da imam tu odgovornost da nastavim u tom smeru. Drago mi je što ju je narod prihvatio i nadam se da će do kraja ostati dosledna svojim ciljevima i potrebama“, rekla je glumica za „Blic“.

PROČITAJTE JOŠ

Direktan partner u seriji joj je Stevan Piale, koji igra Luku Kanačkog.

„Meni je fantastično da snimam sa Stevom, jako sam se zabavljala tokom snimanja naših scena tokom druge sezone i nekako smo napravili tu glumačku igru da su nam scene jako duhovite. Njegov lik je počeo da poprima dozu ozbiljnosti, a Una njegovu duhovitost i blentavnost. Mislim da će u ovoj sezoni ljudima biti zanimljivo da gledanje Unu i Luku. Inače Piale je veliki profesionalac i divan kolega, koji veoma brine o koleginicama i kolegama i on je naš brat“, govori glumica i dodaje:

„Prirodno je da nije baš prijatno snimati intimne scene i imati takvu scenu sa nekim ko nije baš tvoj pravi partner, pogotovo pred svim ljudima iza kamera. Ali, opet to nije strašna neprijatnost, jer je to naš posao. Uglavnom se sva naprijatnost brzo razbije, već posle prvog ili drugog puta, pa bude malo lakše“, rekla je ona za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)