Dragana Katić završila kurs za razvoj uma i kontrolu stresa

Showbiz 15. maj. 202121:49
Podeli:
Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

"Taj kurs vam pomaže da koristite sve ono čime vaš um raspolaže, uključujući i intuiciju. Završila sam to pre nekih dvadesetak godina i činjenica je da vam se promeni život. Naime, usade vam se neke pozitivne misli i energija i, definitivno, drugačije gledate na sve, što i jeste cilj tog kursa. Od srca bih ga preporučila svima, jer garantujem da je ishod više nego zadovoljavajući", rekla je voditeljka Dragana Katić.

PROČITAJTE JOŠ

Voditeljka Dragana Katić svojevremeno je završila dvonedeljni kurs koji doprinosi razvoju uma i služi da čovek nauči da kontroliše stres.

„Taj kurs vam pomaže da koristite sve ono čime vaš um raspolaže, uključujući i intuiciju. Završila sam to pre nekih dvadesetak godina i činjenica je da vam se promeni život. Naime, usade vam se neke pozitivne misli i energija i, definitivno, drugačije gledate na sve, što i jeste cilj tog kursa. Od srca bih ga preporučila svima, jer garantujem da je ishod više nego zadovoljavajući“, rekla je voditeljka za „Grand online“ i dodela da se u njenom slučaju čuda često dešavaju.

„Kada ne bih verovala da je u određenim situacijama moguće čudo, onda ne bih ni videla svrhu svog opstajanja na ovom svetu“, kazala je Dragana.

Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Katićeva ističe da veruje u ljubav na prvi pogled.

„Apsolutno, jer se desila meni. Iskreno, smatram da se to uvek i dešava na taj prvi pogled, retko kada na drugi. Isto tako, i ljubav do kraja života priča je bez osnove. Sigurno je da ljubav s vremenom preraste u poštovanje, ali mi ne zvuči realno da uvek ostaje ista“, rekla je voditeljka.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar