Detalji očajnog pokušaja Demi Mur da spase propalu veridbu

Showbiz 03. apr. 202113:44
Podeli:
Foto:EPA-EFE/JUSTIN LANE

Na snimanju filma "Vatra svetog Elma" davne 1984. godine, planule su ljubavne iskre između dvoje mladih holivudskih glumaca. Reč je o Demi Mur i njenom vršnjaku Emiliju Estevezu, koji su samo šest meseci kasnije bili vereni, a čije je venčanje otkazala poznata glumica.

Bila je jako bliska sa njegovom porodicom.

„Celi taj odnos bio je pomalo opojan, a ja nisam videla ono što je bilo toliko jasno i očito. Bila je tolika razlika među nama, od onoga što sam ja imala i kako sam odrastala. Bila sam svesna tog kako je roditeljska figura imala uticaja i kako ih je vodila, a ja sam jednostavno to cenila“, priznala je svojevremeno slavna glumica gostujući kod Hovarda Sterna.

PROČITAJTE JOŠ

Kako kaže glumica, Estevezova porodica je naviše uticala na njenu odluku da prihvati prosidbu. Cela priča je u konačnici bila vrlo kratkog veka, a par je ubrzo raskinuo veridbu.

Šta se točno dogodilo između njih dvoje, Demi Mur opisala je u svojim memoarima „Inside Out“.

„Emilio i ja smo taman poslali pozivnice za venčanje kada mi je prijatelj rekao da ga je video u izlasku s nekom drugom u Los Anđelesu. On je to, naravno, negirao, ali ja mu jednostavno nisam verovala. Nekoliko meseci pre ne što smo sve raskinuli, uzeli smo dvonedeljnu pauzu. Tokom nje on je završio u krevetu s bivšom devojkom i lagao je da nije. Kada je saznao da sam trudna, morao je da mi prizna sve“, otkrila je Mur.

Ubrzo nakon ovog incidenta par je odlučio da ode kod terapeuta, gde je Estevez posložio svoju listu prioriteta. Mur se, nažalost, našla na dnu liste što joj je pomoglo da donese konačnu odluku i otkaže njihovo venčanje.

 

Komentari

Vaš komentar