Demi Mur
Foto: STEPHANE DE SAKUTIN / AFP / Profimedia

Poznata glumica je na nedavnoj modnoj reviji kuće Fendi izgledala neprepoznatljivo, pa su je mnogi optužili da je preterala s filerima. Sada Demi novim fotkama pokušava da objasni da nije išla pod nož, već se poslužila jednim trikom.

Kada je pre nedelju dana Demi Mur (58) otvorila virtuelnu modnu reviju kuće Fendi u Parizu, ona nije javnost iznenadila samo mačkastim hodom već i neprepoznatljivim izrazom lica. Naime, izgledalo je kao da je Demi uradila neki estetski zahvat, ali ne naročito uspešan. Nos joj je delovao znatno manje nego inače, a jagodice su bile neobično upadljive.

Malo ko je tada komentarisao elegantno crno Fendi odelo od satena u kom je prošetala pistom. A onda – novi šok.

Samo dan kasnije Demi je gostovala u onlajn emisiji ‘No Filter with Naomi’ i u razgovoru sa supermodelom Naomi Kembel (50) izgledala potpuno prirodno, ističu na sajtu Gloria.hr. Tako je ona brže-bolje pokušala da demantuje sve one koji su tvrdili da je imala neke korekcije na licu.

Pročitajte još:

Naime, mnogi estetski hirurzi su nakon revije izjavili da je jasno da je Mur preterala s hijaluronskim filerima i fejs liftingom: Ali onda, nakon videa kod Naomi, pojavile su se i druge teorije. Dok jedni tvrde da je šetajući pistom glumica grizla obraze i tako postigla zategnutiji izraz lica i naglasila jagodične kosti, drugi tvrde da ju je šminka učinila krajnje neprepoznatljivom.

Na sve to, Demi i dalje posredno negira estetske operacije – objavom fotografija na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Tako je uz opis ‘Priprema kože pre šoua’ objavila fotografiju sa sheet maskom na licu, aludirajući na to da je tajna njenog mladalačkog izgleda u nezi kože.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Da nije radila drastične operacije, Demi je istakla i fotografijom bez šminke snimljenom uoči revije – uz modele Kejt Mos, Kristi Tarlington i dizajnera Kima Džonsa, Mur je izledala sasvim prirodno.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram