Dejan Milićević: Zašto sam podržao „Protest za opstanak“

Showbiz 13. apr. 202118:38
Podeli:
Protest ugostitelja i invent radnika
Dejan Milićević Protest ugostitelja i invent radnika Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Reditelj i fotograf Dejan Milićević prisustvovao je jučerašnjem protestu ugostitelja, muzičara i event industrije, kako bi prijateljima pružio podršku, ali i saradnicima jer, kako kaže, svi zavise jedni od drugih.

PROČITAJTE JOŠ

Juče u 16.30 sati održan je ujedinjeni protest ugostitelja, muzičara i event industrije pod sloganom „Protest za opstanak“ ispred zgrade Vlade Srbije. Demonstranti su bili mirni i nisu pravili incidente, te su najavili još jedan skup u ponedeljak u isto vreme, na istom mestu, ukoli Krizni štab ne donese odluku o popuštanju mera usled koronavirusa.

Među demonstrantima bio je i poznati reditelj i fotograf Dejan Milićević, koji je mirno stajao i posmatrao. On je svojim prisustvom podržao protest jer i njegov posao zavisi od svega, te mu aktuelne mere predostrožnosti nikako ne idu u prilog.

Protest ugostitelja i invent radnika
Protest ugostitelja i invent radnika Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Milićević je u razgovoru za Nova.rs objasnio zbog čega je prisustvovao protestu.

„Bio sam na skupu juče kao podrška kolegama iz event  biznisa (ugostitelji, šankeri, konobari, fotografi, snimatelji, saloni venčanica, event planeri, dizajneri…) jer ceo šoubiznis trpi već više od 390 dana. Sve je uvezano. Nema dogadjanja, nema nastupa za pevače, a sve to povlači jedno drugo pa samim tim ni za nas koji radimo za sve njih nema posla. Sve naše obaveze. što računi, što krediti koje imamo, i dalje zahtevaju namirenje, a posla ima minimalno ili ga uopšte nema“, rekao je Milićević za Nova.rs.

Protest radnika ivent industrije. Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar