Foto:E-Stock/Stanislav Nedelja/E-Stock/Mirko Rodić/Nemanja Jovanović

Mnoga deca poznatih ličnosti se ekspoiraju se od malih nogu, ali ima i dosta onih koji su izabrali da žive u anonimnosti, pa tako javnost ne zna mnogo o njima, s obzirom da su izabrali potpuno druge profesije, za razliku od slavnih roditelja.

Kao što se o poznatima mogu čuti priče gde izlaze, s kim se druže, ili s kim se zabavljaju, tako se često nagađa i o njihovoj deci. Međutim, jedna većina njih ipak uspe da svoju privatnost sačuva za sebe. Neki od njih su odabrali da se školuju i da sve usmere na obrazovanje, pa ih tako ništa u vezi posla svojih roditelja preterano ne zanima.

PROČITAJTE JOŠ

Ćerke Gorana Bregovića godinama žive u Parizu. Najstarija Ema je likovni umetnik, a završila je poznatu likovnu akademiju u Nantu. Zanimljivo je da se o druge dve Bregovićeve ćerke Uni i Luli skoro ništa ne zna, osim toga da su sve tri različite vere, o čemu je i muzičar govorio.

Foto: TIZIANA FABI / AFP / Profimedia

„Moja deca, kada su bila mala, ona su u vreme Bajrama bili muslimani, jer su se tada dobijali pokloni, a za vreme Božića i Uskrsa su bili hrišćani, jer su i tada dobijale poklone. Jedna je muslimanka, druga je budista, a treća pravoslavne veroispovesti“, rekao je Bregović jednom prilikom.

Pevačica Mira Škorić ćerku Milicu je dobila u braku sa hirurgom Vasom Jeremićem,  Milica krenula je očevim stpama, pa tako studira Medicinski fakultet, a u medijima se nikada nije eksponirala.

Deca Aca Pejovića, Magdalena, Marija i Iva odlučili su da se posvete obrazovanju. Najstarija Magdalena prošle godine je diplomirala na Fakultetu organizacionih nauku i nastavila školovanje u Madridu, dok je srednja Marija još uvek na studijama medicine.

Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Ćerka Bobana Rajovića, Ivana nedavno je diplomirala na Univerzitetu u Kopenhagenu, odsek političke nauke, čime se pevač pohvalio na Instagramu.

„Neću mnogo da dužim, samo ću reći da smo svi preponosni, da ti se zahvalim što si u godini koja nije baš sjajna donela mnogo radosti. Čestitam na diplomi, nisam ni sumnjao u tvoju inteligenciju i upornost. Želim ti da u danskoj politici napraviš velike rezultate i da napravis veliku političku karijeru. Volim te beskrajno i jedva čekam da te vidim i da zajedno proslavimo“, napisao je on.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.