Darko Lazić Foto: M.M./ATAImages

Pevač progovorio o privatnom životu.

Pevač Darko Lazić u emisiji „Magazin IN“ govorio je o svojoj novoj vezi sa atraktivnom Katarinom. Na samom početku rekao je da ima devojku i da mu je lepo sa njom.

PROČITAJTE JOŠ:

„Imam, naravno. Često sam u vezi, ne volim da budem sam, ali ovaj put sam našao devojku, odnosno poznajem je 13 godina“, rekao je Lazić.

„Ja tvoj život delim na pre i posle Ane Sević„, rekla mu je voditeljka Sanja Marinković.

„Okej, Ana mi je prva žena, ali Katarina je devojka sa kojom sam ja bio pre 13 godina u vezi godinu dana i evo, ponovo smo zajedno. Zabavljali smo se kad sam ja imao 18, a ona 19 godina. Mislim da je to sudbinski“, otkrio je on dalje.

Darko Lazić
Darko Lazić Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

„Čime te je osvojila nakon 14 godina?“, pitala je voditeljka.

„Iskren da budem, nikad nije ni prestala da me osvaja“, odgovorio je Darko.

Zatim je odgovorio i na pitanje koja njegova ljubavna priča mu je najlepša do sada.

„To je teško pitanje za mene. Ja iz prvog braka imam ćerku, iz drugog sina. Ja gledam sebe, konačno sam počeo da gledam sebe. Imam decu, nije uspelo oba puta. Jednostavno shvatiš da ono što si prvi put imao i zavoleo da je ta strast trajala negde potisnuta i da se mi posle 13 godina sretnemo i da počnemo i da je strast veća nego ikada. To je za mene nepšto ozbiljno. Mada mi Katarina ne veruje, ali se oseti, strast se oseti. U srcu mi je svih 13 godina“, rekao je Darko.

Darko Lazić Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

„Muškarci i žene treba da grade svoj zaštitini zid i temelj. Ima dosta muškaraca koji vole navalentne žene. Ja kad mi se neka devojka dopadne u klubu, prvo se raspitam da li ima dečka ili nema. Ako stoji u društvu muškaraca, onda se raspitam da li joj je dečko ili brat“, dodao je pevač.

„Ja sam prošao mnogo toga u životu, Katarina i ja vidimo sada da uživamo u mnogim stvarima u kojima nismo uživali sa prethodnim partnerima. Svaki muškarac traži stabilnu ženu, žena je ta koja drži muškarca, ali mu treba jaka žena koja će da mu daje vetar u leđa“, iskren je Darko.

BONUS VIDEO: Svi skandali Darka Lazića