Darko Lazić Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Nedavno se u javnosti pojavila vest da je pevač u vezi sa izvesnom Katarinom, a sada je navodno počeo da dobija pretnje zbog nje.

Kako otkriva izvor blizak Laziću, njega te pretnje uopšte ne pogađaju, samo brine kako će Marina i Ana Sević da reaguje, i da li će mu dati da viđa decu, nakon ovakvih stvari.

PROČITAJTE JOŠ:

„Pa ne možeš da se ljubakaš okolo kao klinac, imaš dvoje dece, ne ide da razmišljaš samo o sebi, moraš da vodiš računa i da svoju porodicu i majke svoje dece ne staviš u nezgodnu situaciju. Ne znam šta taj čovek radi. Njegova devojka je sada, kako neki tvrde, razvedena, a kažu da je otišla od muža koji nije bilo ko, što bi se ovde reklo, faca je“, započeo je izvor za Svet, pa nastavio:

„On ne pravi problem koliko znam, ali to što Darko radi osudili su mnogi, čak i njegovi prijatelji, pa ne treba da se čudi što mu sad stižu neke poruke na telefon da ne glumi mangupa i slično. Neki mu i prete. Ne zna se od koga su te poruke, ali Darka i ne zanima da se bakće sa hejterima koji nemaju druga posla nego da se bave njegovim životom. Ima veće probleme sa Anom Sević i Marinom Gagić koje čitaju sve te tekstove po novinama i portalima, a onda im nije drago da decu puste da idu sa njim ko zna gde.“

Podsetimo, Katarinin suprug se nakon ove vesti oglasio i otkrio da je sa Darkovom novom izabranicom u procesu razvoda, te da je malo nakon pokretanja brakorazvodne parnice saznao za njenu romansu sa pevačem.

BONUS VIDEO: Darko Lazić i Andreana Čekić koncert

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.