Darko Lazić zbog alimentacije na sudu sa bivšom, a uživa u novoj romansi

Showbiz 22. avg. 202110:35
Podeli:
Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Darko Lazić bivšoj supruzi Ani Sević treba da izmiri 32 alimentacije za ćerku Lorenu, koju su dobili u braku pre sedam godina.

PROČITAJTE JOŠ

Iako je folker davno obećao da će Sevićevoj isplatiti ceo dug, a pored toga se javno hvalio da se kod ćerke i „pretplatio“, pravda će se potražiti na sudu.

Naime, Ana je pe dve godine rešila da podnese tužbu protiv Darka kako bi dobila ono što njihovoj naslednici pripada. Doduše, voditeljki i pevačici nije neophodan novac jer je njen sadašnji muž Danijes situiran, ali sve to radi jer je Darko navodno nemaran i ne vodi računa o svom detetu.

Darko se ranije pravdao da je u lošoj finansijskoj situaciji i da nema novca da uplati bivšoj ženi rate. Ana je prešla preko toga i nije insistirala, ali sada kad Darko ne zna šta će od posla, želi da on izmiri svoje obaveze.

Lazić inače konstantno putuje i misli samo na posao i kako da zaradi novac. Mnogi se pitaju da li uopšte viđa svoju decu kad nikad nije kod kuće, a čak ih i ne objavljuje na društvene mreže kao što je to ranije radio. Ćerka Lorena iz prvog braka sa Anom konstantno je sa majkom, kao i sin Aleksej koji živi sa njegovom bivšom nevenčanom suprugom Marinom Gagić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial)

U poslednje vreme Darko svakodnevno izbacuje slike sa devojkom Bobanom Bobak, koja se proslavila pored njega.

Bobana je inače dugogodišnja pevačica, ali niko na nju nije obratio pažnju dok nije počela da se eksponira uz Darka.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

 

Komentari

Vaš komentar