Članica porodice Markl tvrdi: Megan i Hari će se razvesti

Showbiz 15. mar. 202119:30 > 19:40
Podeli:
Foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia / EPA-EFE/KIM LUDBROOK

Polusestra vojvotkinje od Saseksa Megan Markl, Samanta Markl, tvrdi da su princ Hari i njena polusestra pred razvodom i da je pitanje vremena kada će se njihov brak okončati. Ona je javno posavetovala Megan i Harija da posete bračnog savetnika.

Pročitajte još:

„Vidim će se ovo završiti razvodom ako ne dogovore savetovanje i ako ne budu radili na tome da budu iskreni i da svima koje su oštetili tokom ove dve godine svoje igre upute iskreno izvinjenje“, rekla je Samanta.

Samanta nije u dobrim odnosima sa Megan i princem Harijem, oni ne komuniciraju, ali ona javno govori o njima. Iako nikada nije upoznala nikog iz kraljevske porodice, TMZ navodi da je Samanta samozvani stručnjak za Dvor i odnose među njenim članovima.

Ona rednovo daje izvaje medijima, a o kraljevskoj porodici piše i na društvenim mrežama. Konstantno objavljuje nove tvrdnje, teze, optužbe i uvrede, a u poslednjoj objavi tvrdi da je Hrai shvatio da njegov brak sa Megan nikuda ne vodi.

Inače, Samanta je nakon intervjua Megan i Harija sa Oprom, priznala da ne oseća empatiju prema polusestri koja je rekla da je tokom prve trudnoće razmišljala o samoubistvu, ona je takođe optužila vojvotkinju da je „svoju depresiju iskoristila kao izgovor da tretira ljude kao da su krpa za sudove“.

Megan je u pomenutom intervjuu rekla da Samantu nije videla skoro 20 godina, a Samanta tvrdi da Megan boluje od narcosoidnog poremećaja ličnosti.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar