Foto:EPA-EFE/STEPHEN CHUNG

Britanski tabloidi i javnost sve više sumnjaju u ono što je Megan Markl ispričala Opri Vinfri u intervjuu o kome od prošlog vikenda ne prestaje da sepkuliše.

PROČITAJTE JOŠ

Mnogima je najsumnjivija tvrdnja bivše glumice da su se ona i princ venčali sami u svom vrtu tri dana pre kraljevskog venčanja, te da ih je venčao nadbiskup Kenterberija Džastin Velbi jer su želeli ceremoniju samo za sebe. Meganina tvrdnja bila je sumnjiva i Marku Edvardsu, namesniku biskupa, koji je kontaktirao kancelariju nadbiskupa i tražio objašnjenje.

Edvards je to učinio jer je tokom karantina imao na hiljade zahteva za privatnim ceremonijama koje je morao da odbije jer crkva ne dozvoljava takva venčanja.

Sveštenik Edvards rekao je da mu je osoba iz kancelarije nadbiskupa s kojom je razgovarao tada rekla:

„Džastin je imao privatni razgovor s parom u vrtu o venčanju, ali uveravam vas, nije bilo venčanja do nacionalnog televizijskog događaja.“

Brojni sveštenici u Engleskoj posumnjali su u Meganine reči jer pravila o venčanjima engleske crkve zahtevaju najmanje dva svedoka, a javnost mora da ima neograničen pristup ceremoniji kako bi mogli da se ulože prigovori.

Nadalje, nijedan par ne može da se venča u crkvi dva puta, osim ako prvi brak nije bio valjan.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)