Ćerka Harisa Džinovića je uticajna tiktokerka

Showbiz 30. maj. 202109:26
Podeli:
Đina Džinović, Djina Džinović, ćerka Harisa Džinovića
Foto: Instagram/djinadzinovic

Đina Džinović, ćerka Harisa i Meline Džinović, stekla je veliku popularnost na društvenim mrežama gde njene objave svakodnevno prati više od 100 hiljada ljudi.

Pročitajte još:

Naime, Đinu do sada nismo imali prilike da vidimo u javnosti, jer kako ona kaže, to je bila želja njenih roditelja.

Međutim, u poslednjih godinu dana ogromnu popularnost stekla je snimajući za popularnu mrežu Tik Tok.

Na pomenutoj mreži je prati više od 100 hiljada ljudi, ali je Đina veoma aktivna i na Instagramu, gde je ipak za razliku od Tik Toka, prati 35 hiljada ljudi.

Počela je da snima iz dosade, a kako kaže, za razliku od Harisa koji ju je podržavao od samog starta, Melina baš i nije bila oduševljena.

„Ja nikada nisam mislila da ću ja da se bavim Tiktokom, ja sam ovo počela u karantinu jer mi je bilo mnogo dosadno, htela sam da pratim nekakav trend, da budem kul. Moji to nisu nešto specijalno podržavali zato što je tada počela online škola i želeli su da se fokusiram na to“, rekla je Đina i dodala:

„Tata me baš podržava, naspram mame koja me do skoro uopšte nije podržavala. Sada, kako sma počela da pokazujem neke rezultate i nema više problema s tim“, otkrila je Đina.

@djinadzinovic

♬ Papi Chulo – Octavian & Skepta

Đina je otkrila i kakve savete dobija od roditelja s obzirom na to da su oni već dugo u javnom poslu.

“ Pošto moj otac nema društvene mreže, od majke dobijam savete kako i šta da okačim, šta da skinem, šta joj se ne sviđa, kao i svaka majka ona se brine za moju reputaciju. Ali, generalno više dobijam savete od oca za način ponašanja i priče“, ispričala je ona gostujući u emisiji „IDJHOT“.

Najgledaniji video na njenom Tik Tok profilu broji više od pola miliona pregleda.

@djinadzinovic

♬ Oh No – Kreepa

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar