Bazen, spa, teretana: Koliko je Haris Džinović uložio u vilu

Showbiz 14. maj. 202114:33 > 14:36
Podeli:
Melina i Haris Dzinovic
Melina i Haris Džinović Foto:Nemanja Jovanović

Haris Džinović nedavno se uselio u velelepnu vilu od 900 kvadratnih metara na Senjaku, koju je gradio četiri godine, a sinoć je tim povodom priredio i slavlje.

PROČITAJTE JOŠ

Pevač Haris Džinović je pre četiri godine kupio zemlju u luksuznom beogradskom kraju Senjak, gde je ubrzo počeo sa zidanjem velelepne porodične kuće u vrednosti od dva miliona evra.

S obzirom na to da kralj meraka godinama živi na relaciji Srbija-Pariz, u Beogradu je živeo u iznajmljenoj kući u Diplomatskom naselju na Banovom brdu. Kako bi svojoj deci obezbedio sopstveni krov nad glavom, pevač je nekoliko godina gradio impozantnu vilu od čak 900 kvadratnih metara, u koju se uselio pre nekoliko dana.

„Haris je veliki perfekcionista i nikakve odluke nije želeo da donosi na brzinu. Iako poseduje nekoliko nekretnina po svetu, za stalnu adresu stanovanja želeo je maksimalno da uloži. On je 2017. godine kupio plac koji je dugo birao, da bi potom angažovao najpoznatije agencije oko izgradnje. Za sve vreme bilo je dosta nepredviđenih okolnosti koje su otežavale izvođenje radova, a jedan od tih je i situacija sa koronavirosom, zbog čega je dosta toga kasnilo“, otkriva naš izvor i dodaje da je nameštaj uglavnom dovezen iz inostranstva po ukusu njegove supruge Meline.

Haris Džinović Foto:E-Stock_milos_rafailovic

„Čitav enterijer urađen je po projektovanju sa arhitektama. Haris i Melina su zajedno učestvovali u svemu i ništa nije moglo da se radi bez njihovog odobrenja. U kući je takođe urađena teretana, sala za proslave, spa centar, a u dvorištu je napravljen i bazen“, otkriva naš izvor.

Džinovići su juče, na Bajram, organizovali proslavu za kućne prijatelje, te su angažovali i živu svirku. Kako nisu želeli da prave veliko slavlje zbog pandemije, pozvani su samo odabrani gosti.

Kralj meraka je 7. aprila ove godine u intervjuu za Nova.rs izrazio želju da bi voleo da ugosti našu ekipu i ispriča sve o četvorogodišnjim radovima na svojoj vili, o kojoj nije mnogo govorio u javnosti.

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

PROČITAJTE JOŠ

„Još uvek nije sve gotovo, ali pri kraju je. Nadam se uskoro. Biće prilike da dođete i ugostim vas, samo da sve bude kako treba“, rekao je Džinović i osvrnuo se na situaciju sa koronavirusom.

„Meni pomoć nije ni bila potrebna, da ne govorim sad ispred sebe, ali ljudi su se našli u nebranom grožđu. Imamo dosta slučajeva koji ne mogu da se snađu, koji nisu ostavili neki dinar sa strane, niti su zaradili prethodno, pa da mogu da preživljavaju nekako. Zaista, ja preživljavam. Nisam oskudan ni u hrani, ni u piću, ni u svim dnevnim troškovima, ni u bilo čemu. Međutim, oskudan sam u životu. Ova situacija s koronom uskratila mi je ono što najviše volim, a to je druženje, kao i ono što sam najviše upražnjavao u životu, a to je taj hedonistički život koji ne možeš provoditi sam. E, sad je došlo do tih nekakvih razdvajanja radi ovoga ili onoga“, rekao je Haris u aprilu za Nova.rs.

Pozvali smo Harisa za komentar povodom useljenja u novi dom, ali nije se javljao do objave ovog teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar