Čemu drama? Pišek otkrila otkud joj 65.000 € na letovanju

Showbiz 12. avg. 202016:33
Podeli:
Foto: Zoran Lončarević

Voditeljka Nikolina Pišek Ristović odgovorila je na pitanja koja mnogi često postavljaju na društvenim mrežama, a tiču se količine novca i nakita koji je nosila na putovanje, pa je otkrila zašto su ona i njen suprug Vidoje na putovanje nosili nakit, skupe satove i oko 65 hiljada evra u kešu.

PROČITAJTE JOŠ

„Suprug je podigao novac iz jedne banke u Splitu jer potpisujemo ugovor za kuću u Zagrebu, i to je trebala da bude kapara. Što se tiče nakita, ne znam čemu drama? Žena sam koja obožava nakit i volim da ga menjam. Zašto ga ne bih nosila sa sobom ako je moje vlasništvo? Vidoje je pak strastveni ljubitelj satova, to mu je ljubav“, ispričala je voditeljka za hrvatske medije.

Podsetimo, dvanaestog dana boravka u vili, Nikolina i suprug Vidoje Ristović, u noći između 30. i 31. jula, izbačeni su na ulicu i ostavljeni bez stvari u vrednosti između 275 i 300 hiljada evra.

Navela je da je reč o novcu u gotovini (65 do 68 hiljada evra), muškom satu Custos (18 hiljada evra), satu Rolex Daytona rose gold (35 hiljada evra), narukvici Cartier Love s brilijantima (40 hiljada i 600 evra), muškom satu Pierre Kunz (zlato) 13/50 (25 hiljada evra), ženskom prstenu Cartier Panther (25 hiljada evra) i Chopard prstenu 3.75 ct (belo zlato) u vrednosti 65.000 evra.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar