Svetlana Ceca Ražnatović Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Pevačica progovorila o narednoj sezoni popularnog takmičenja.

„Zvezde Granda“ polako se bliže finalu, te tenzija sve više raste, kako među kandidatima, tako i među članovima žirija.

PROČITAJTE JOŠ:

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović od ove godine je deo žirija popularnog takmičenja, a sada je otkrila da joj iopšte nije lako.

„Zbog te tenzije i predanosti kandidatima molim Boga da se što pre završi. Ne mogu više taj pritisak da podnesem i da me nerviraju članovi žirija. Šalu na stranu, problem je što se emotivno vežeš za kandidate i koliko gledam profesionalno, toliko više gledam emotivno“, rekla je ona za Grand Online.

Jedna od koleginicas kojima je Ceca umela žestoko da zarati oko kandidata je Marija Šerifović, te je otkrila u kakvom su odnosu pred sam kraj takmičenja.

„Mi se volimo, pazimo, mazimo i čuvamo. Posvađamo se radi balansa u atmosferi. Šalim se malo, nas dve se poznajemo dugi niz godina i uvek smo se volele i poštovale. To je jedno lepo prijateljstvo i preko njene mame i nje same kada je izgradila svoje ime. Ono što se dešava za žirijskim stolom, ostaje samo tu“, kaže Ceca.

Iako ima višedecenijsko iskustvo na sceni, ne krije da su „Zvezde Granda“ za nju nešto potpuno novo.

„Ja sam nadrljala jer sam imala najviše kandidata jer sam bila nova, ali drugačije ćemo se prestrojiti svi za sledeću sezonu. Mada ću svakako za sledeću sezonu imati više iskustva“, zaključila je Ceca za pomenuti medij.

BONUS VIDEO: Svetlana Ceca Ražnatović izjava, 25.05.2022

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.