Cakana: Silikoni su mi bili najveća greška u životu

Showbiz 13. maj. 202110:39
Podeli:
Foto: Zoran Lončarević

"Davno sam stavila implante u grudi i ubrzo ih izvadila nakon toga. Smetalo mi je, nisam to bila ja. Očigledno je bio jedan blentav trenutak u mom životu", rekla je pevačica Dragica Radosavljević Cakana, koja se pokajala nakon što je u mladosti ugradila silikone u grudi.

Pevačica Dragica Radosavljević, poznatija kao Cakana, nakon porođaja sa ćerkom Marijom ugradila je silikonske grudi. Međutim, pošto se nije lepo osećala, rešila je da ih se reši godinu i po dana nakon intervencije.

Cakana ističe da je to najveća greška u njenom životu, zbog koje se ozbiljno pokajala.

PROČITAJTE JOŠ

„To je najveća greška u mom životu. Davno sam stavila implante u grudi i ubrzo ih izvadila nakon toga. Smetalo mi je, nisam to bila ja. Očigledno je bio jedan blentav trenutak u mom životu. Poželela sam da mi drugačije izgleda telo, pa sam napravila sebi medveđu uslugu. Nakon godinu i po dana sam se rešila te bede i izvadila ih. Neprijatno mi je kad govorim o ovoj temi, ali kao devojka sam imala malo veće grudi i, kad sam ih ugradila, kao da sam stavila balone. Posle porođaja se promenilo telo i dobila sam želju da se promenim, kao što sam i dobila priliku. Na kraju sam shvatila da mi je to bilo nepotrebno jer i bez toga imam veće grudi, koje mi ponekad smetaju. Ja sam lepa i bez toga (smeh)“, rekla je Cakana.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar