Cakana: Nazivaju me babom oni koji ne znaju da pevaju

Showbiz 12. okt. 202019:12
Podeli:
Dragica Radosavljević Cakana Foto: E-Stock/Strahinja Kostic

"Neke mlađe kolege su ubeđene da znaju da pevaju, a kad im kažeš iskreno mišljenje, onda te nazivaju bababa, dedama i lepe ti etikete i epitete razne", rekla je Dragica Radosavljević Cakana.

PROČITAJTE JOŠ

Dragica Radosavljević Cakana poznata je po svom izvornom žanru i ne želi po svaku cenu da snima komercijalne pesme koje su trenutno aktuelne i slušane. S obzirom na to da je počinjala da peva uz najveće jugoslovenske muzičke zvezde, sa kojima je prošla sito i rešeto, pevačici je u interesu da zadrži stari stil i da se ne priklaja novitetima. Ona smatra da mnoge mlađe kolege ne znaju da rade svoj posao, a kad bi im iskreno obratila i posavetovala ih, oni bi je nazvali raznim imenima.

„Nikada nisam podlazila i radila ono što ne volim. Kad radiš ono što voliš i što ti leži uspeh je neizostavan. Nikada nisam bila zvezda parekselans, ali zvezde traju i traju pa se nekada i ugase, a ja bih da trajem i trajem“, rekla je Cakana i osvrnula se na neke mlađe kolege.

„Neke mlađe kolege su ubeđene da znaju da pevaju, a kad im kažeš iskreno mišljenje, onda te nazivaju bababa, dedama i lepe ti etikete i epitete razne. Sećam se kad sam počinjala, a pritom nisam baš bila u cvetu mladosti, bila mi je čast da pevam sa jugoslovenskim zvezdama od Miroslava Ilića, Lepe Lukić, pokojnog Dobrivoja Topalovića i Tome Zdravkovića, pokojne Silvane Armenulić… Ti ljudi su bili strašno cenjeni i poštovani“, rekla je pevačica u emisiji „Grand news“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar