Foto: EPA-EFE

Menadžment grupe Big Hit Entertainment saopštio je da je, zbog pandemije korona virusa, svetska turneja planetarno popularne "BTS" grupe planirana za leto, sada pomerena.

U saopštenju za Billboard, menadžent je rekao da je nemoguće održati turneju u ovom trenutku, zbog toga što su članovi tima iz čitavog sveta, prenosi „TeenStar“.

PROČITAJTE JOŠ

„Dok se stanje u određenim zemljama, regionima i gradovima, uključujući Koreju, popravlja, teško je doneti odluku da počnemo turneju imajući u vidu nedavna događanja,“ stoji u saopštenju i dodaje se:

„Zbog prirode koncerata BTS-a, fanovi su prinuđeni da putuju bez obzira na to gde se održavaju nastupi, pa je teško nastaviti turneju sa striktnim zabranama koje se odnose na putovanja preko granica. U ovom trenutku nije moguće predvideti kada ćemo moći da održimo prvi koncert. Zbog toga smo doneli tešku odluku da suspendujemo prethodno najavljen raspored turneje i razvijemo novi,“ kažu iz Big Hita.

„Odluka da pomerimo turneju doneta je zbog zdravlja i sigurnosti naših umetnika i fanova. Nastavićemo da vas obaveštavamo o svim daljim promenama,“ završava se saopštenje.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare