Ana Brnabić Foto: Printscreen/TvPink

Televizija Pink sinoć je reprizirala epizodu emisije "Amidži Šou" u kojoj je početkom februara gostovala premijerka Srbije Ana Brnabić.

U trenutku kada vlast navodi da će otkazati predstojeći EuroPrajd zakazan za 17. septembar, a organizatori navode da će se sve održati po planu, Pink je bez najave odlučio da reprizira ovu zabavnu emisiju s Brnabić u kojoj ona priča o svom životu u istopolnoj zajednici – onoj koja zakonski nije dozvoljena drugim LGBTQ+ parovima u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ

U emisiji je, između ostalog, pričala i o drugim LGBTQ+ političarima u Srbiji.

„Neću da otkrivam ko je u pitanju, ali ih ima. To obično ovako ide, koga najviše svrbi tako nešto, on je upravo to. Nije moje da kažem ko je, ali ih ima“, rekla je novo – stara premijerka u emisiji.

Mimo toga, pričala je o svom odnosu sa partnerkom Milicom, ali je govorila i o sinu Igoru.

„Ja ne znam brendove, marke. Meni Milica sve kupuje. Zaista ne znam“, rekla je ona. Otkrila je da voli da sluša muziku iz osamdesetih.

Kada je reč o sinu Igoru, izjavila je da je „jako pametan“.

„Sin mi je jednom rekao: ‘Kako si zamenila trubu sa hornom?’, ostala sam bez reči. Zna sve te instrumente, voli klasičnu muziku, a ima samo tri godine. Jako je pametan, oduševio me je tad kad je to rekao. Uvek gledamo taj njegov omiljeni crtani, to se svaki dan pušta u našoj kući“, rekla je Brnabić.

U emisiji je pokazala i njihove privatne fotografije.

BONUS VIDEO: Patrijarh Porfirije: Otkazivanje Evroprajda nužno i opravdano

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.