Britni Spirs podržala i rođena sestra: Zabrinuta sam

Showbiz 29. jun. 202111:53
Podeli:
Foto: PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

Mlađa sestra Britni Spirs, Džejmi Lin Spirs, objavila je nekoliko video snimaka na društvenim mrežama i tako pružila podršku sestri zbog odluke da javno progovori o svojim problemima.

Pročitajte još:

Ona je u početku obraćanja objasnila zašto se ranije nije želela da se oglasiti povodom situacije u kojoj se već nekoliko godina nalazi njena sestra Britni, piše „Hollywood Reporter“.

„Nisam želela da se oglašavam pre nje, pre nego što sama odluči da otkrije svetu šta joj se dešava. To ne bi bilo ispravno. Ali sada kada je javno progovorila o svemu osetila sam potrebu i vidim prostor da iznesem svoje mišljenje o svemu tome“, rekla je Džejmi.

Ona je istakla kako se godinama unazad trudila da starijoj sestri pruži podršku i ljubav koja joj je bila potrebna zbog svega što joj se dogodilo.

„Sve na stranu, u pitanju je moja starija sestra! Ne zanima me da li želi pobeći u džunglu, roditi milion beba u nedođiji ili se pak želi vratiti i ponovo osvojiti svet. Ja neću ništa dobiti ni izgubiti. Ja sam njena sestra i zabrinuta sam za njenu sreću“, nastavila je.

Lin Spirs dodaje da je svoju sestru podržavala, ali nikada onako kako je to javnost želala da vidi, misleći na heštag #FreeBritney koji je poslednjih nedelja veoma popularan.

„Možda je nisam podržala hashtagovima na društvenim mrežama, onako kako bi to javnost očekivala i želela videti. Ali verujte mi da sam je podržavala puno pre pojave heštagova na društvenim mrežama i podržavaću je još dugo nakon njih“, komentarisala je hashtag #FreeBritney.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jamie Lynn Spears (@jamielynnspears)


U nastavku je dodala kako je Britni jedina osoba kojoj duguje objašnjenja i podršku:

„Ja nisam moja porodica, ja sam osoba za sebe. Svoja. Govorim za samu sebe. Ponosna sam jer je moja sestra odlučila da progovori. Ako se bori da ukine starateljstvo, ili pak želi otići na Mars ili uraditi nešto treće… podržat ću je. Podržaću svoju sestru, uvek jesam, uvek hoću – dok god je ona srećna“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar