Britni Spirs
Britni Spirs Foto:face to face / Face to Face / Profimedia

Pop princeza Britni Spirs govorila je na sudu prvi put u poslednje dve godine u vezi sa slučajem starateljstva koje nad njom ima njen otac Džejmi. Mnoge slavne ličnosti javno su pevačici pružile podršku, a sada se preko advokata oglasio njen bivši muž Kevin Federlajn, s kojim Britni ima dva sina.

„On želi ono što je najbolje za nju. Nije važno koliko je pozitivan učinak starateljstvo imalo, ako štetno utiče na njeno stanje duha. Podržava je kako bi imala najbolje okruženje za svoj život i za njihovu decu, koja bi je posećivala“, rekao je Kevinov advokat Mark Vinsent Kaplan, preneo Daily Mail.

Kako dalje navodi, Kevin želi da Britni bude srećna.

„Kevin smatra da je za njegovu decu najbolje da njihova majka bude srećna i zdrava i još ako može bez starateljstva, onda je to odlično“, dodaje Vinsent.

Kevin se nije mešao u ceo slučaj, ali prati celu situaciju jer je veoma javna i nada se da će sve biti u redu.

Kevin i Britni bili su u braku od 2004. do 2007. godine i imaju sinove Šona i Džejdena. Puno starateljstvo nad decom ima Kevin.

Britni se prošle nedelje obratila sudu lično. Osvrnula se na starateljstvo prema kome njenom imovinom i životom poslednjih 13 godina upravlja njen otac Džejmi Spirs.

„Samo želim svoj život nazad, prošlo je 13 godina i dosta je. Dosta je i uopše nema smisla. Gotova sam. Želim da tužim svoju porodicu da budem potpuno iskrena“, rekla je Britni pred sudom.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)