Britni izgubila još jednu bitku: Sud odbio njen zahtev

Podeli:
Britni Spirs
Britni Spirs Foto:face to face / Face to Face / Profimedia

Sud je odbio zahtev Britni Spirs da je oslobodi starateljstva koje nad njom ima njen otac Džejms Spirs - bar za sada, piše Variety.

Novi sudski dokumenti koje je Vrhovni sud u Los Anđelesu podneo u sredu pokazuju da je sudija odbio zahtev advokata Britni Spirs Semjuela Ingama od pre nekoliko meseci da se njenom ocu ukine starateljstvo nad ćerkom.

PROČITAJTE JOŠ

Ova odluka suda nije direktan odgovor na prošlonedeljno ročište, gde je Britni u svedočenju iznela potresne detalje o životu pod očevim višegodišnjim starateljstvom.

Naime, kako navodi Variety, sud ne može doneti nikakvu presudu na osnovu Brintinog svedočenja, jer još uvek nije podnela zahtev za ukidanje očevog konzervatorskog nadzora.

„Zahtev za ukidanje starateljstva Džejmsa Spirsa nad ćerkom i njenom celokupnom imovinom odbija se bez prethodnih uticaja“, stoji u sudskim dokumentima.

Najnovija sudska dokumenta su još jedna prepreka za Britni, ali još jedno odbijanje suda na pevačicin zahtev nije ništa novo.

Britnin advokat Semjuel Ingam podneo je zahtev za ukidanje Spirsovog starateljstva nad ćerkom još u novembru 2020, navodeći da se njegov klijent „plaši svog oca“, te da će ubuduće odbijati da nastupa ako njen otac nastavi da bude zadužen za njenu karijeru.

Podsetimo, prošle nedelje Britni je pred sudom iznela potresne detalje iz života pod očevom prismotrom.

„Samo želim svoj život nazad. Prošlo je 13 godina i dosta je. Dosta je i uopšte nema smisla… Gotova sam. Želim da tužim svoju porodicu, da budem potpuno iskrena“, rekla je između ostalog Britni pred sudom.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar