Foto:printscreen/unilad.co.uk

Pevač Andrija Era Ojdanić, koji je trenutno u bolnici "Dragiša Mišović" usled koronavirusa, osim što je napravio đurku u bolničkoj sobi, zbog fotografije iz bolnice koju je objavio na Instagramu, postao je hit i u britanskim medijima.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, Era je na svom Instagram profilu objavio selfi iz bolnice, a ono što je napisao u opisu istog, odjeknulo je čak do Velike Britanije.

„Bolje da me rokne korona, nego da nemam dobar seks tri meseca“, stoji u opisu fotografije koju je Era objavio, a koji je izazvao mnoštvo negativnih komentara.

Njegovi pratioci odmah su se ukjučili u diskusiju, a jedan od komentara glasio je:

„Takvima kao što si ti ni Korona ne može ništa“, napisala je jedna od žena koje prate Eru na Instagramu.

Britanski portal unilad.co.uk objavio je članak sa naslovom „Penzioner koji je rekao da je loš seks gori od Covida-19 pozitivan na koronavirus“.

U tekstu stoji da je Era Ojdanić, koji se predstavlja zavodnikom, po proglašenju epidemije u Srbiji, u martu mesecu, izjavio da koronavirus neće negativno uticati na njegov ljubavni život, a da je sada objavio fotografiju uz opis „Bolje da me rokne korona, nego da nemam dobar seks tri meseca“.

View this post on Instagram

Dominacija ?????

A post shared by 95_Parlament_MILI_95 (@95_parlament_mili_95) on

Oni dalje navode da nije poznato da li se Era zarazio koronavirusom tokom upražnjavanja svojih seksualnih želja, ali da je činjenica da je objavio da je pozitivan na Covid-19.

Podsetimo, Era je juče za Nova.rs potvrdio da je pozitivan na koronavirus, te da je i njegov sin Dragutin, s kojim je bio u kontaktu, takođe zaražen.

“Stigao mi je pre sat vremena rezultat i pozitivan sam na koronu. Još mi samo to treba sad kad ne znam gde se nalazim. Sada sam dobro i nemam nikakve simptome. Imam čulo ukusa i mirisa, a i temperatura mi je spala”, rekao je Era juče.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)