Andrija Era Ojdanić Foto: E-Stock/Mirko Rodic

Kako portal Nova.rs saznaje, pevač Era Ojdanić se pre nekoliko dana testirao na virus Covid-19 u bolnici "Dragiše Mišović" na Dedinju, jer je imao povišenu temperaturu i bio u kontaktu sa osobama zaraženim koronavirusom, među kojima je i njegov sin Dragutin Ojdanić, koji je već 10 dana na lečenju. Pevaču je jutros stigao rezultat testa, koji je pokazao da je pozitivan na koronavirus.

PROČITAJTE JOŠ

Ovim povodom pozvali smo Ojdanića za komentar i on je potvrdio naša saznanja.

„Ma, ne pitaj me ništa. Stigao mi je pre sat vremena rezultat i pozitivan sam na koronu. Još mi samo to treba sad kad ne znam gde se nalazim. Sada sam dobro i nemam nikakve simptome. Imam čulo ukusa i mirisa, a i temperatura mi je spala“, kaže Era i dodaje da je na testiranje otišao jer je bio u kontaktu sa osobama koje su pozitivne na Covid-19, te da je i njegov sin Dragutin zaražen.

„Razlog mog testiranja je taj što sam bio blizak sa zaraženim prijateljima i sinom, nakon čega sam nekoliko dana bio pod temperaturom. Ali sada mi nije ništa. Mogu da pojedem dosta, imam apetit. Upravo ulazim u bonicu da uradim još neke dodatne analize“, rekao je pevač za Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)