Foto:EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Najstariji sin Anđeline Džoli i Breda Pita, 19-godišnji Medoks Džoli Pit, svedočio je protiv oca tokom duge bitke oko starateljstva nad decom bivšeg para.

PROČITAJTE JOŠ

„Medoks je kao punoletna osoba već svedočio u tekućem sporu oko starateljstva i nije baš bio laskav prema Bredu“, ekskluzivno od izvora saznaje „Us Weekly“.

„Ne koristi prezime Pit na svojim dokumentima, već samo Džoli, što nije legalno. Medoks želi legalno da promeni svoje prezime u Džoli, ali je Anđelina rekla da to ne podržava“, dodao je izvor.

Džoli je prošlog petka podnela nove dokaze sudu u kojima Pita optužuje za porodično nasilje. U dokumetima se navodi da su glumica i njihova deca, Medoks, Paks, Zahara, Šilo i blizanci Knoks i Vivijen, spremni da ponude dokaze u prilog tvrdnjama protiv Pita.

Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

U novembru 2016. je potvrđeno da je Bred Pit oslobođen optužbi od Odeljenja za decu i porodicu u Los Anđelesu, nakon što su istražili navodno zlostavljanje dece. Nakon navodnog incidenta između Pita i Medoksa u porodičnom privatnom avionu, zvanični razgovori obavljeni su s Pitom, Džoli i svim šestorma njihove dece.

Foto:EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

„Odeljenje za decu i porodicu iz Los Anđelesa gotovo ga je odmah oslobodilo svih optužbi za porodično zlostavljanje. Slučaj je ostao otvoren zbog velikog opreza Odeljenja koje je stvar shvatilo vrlo ozbiljno. U gotovo dve godine nadgledanih poseta, nije bilo nijednog slučaja zbog kojeg bi se oglasila zvona za uzbunu“, rekao je upućeni izvor za „Us Weekly“.

Izvor blizak glumcu je novi podnesak Anđeline Džoli ovih dana okarakterisao kao još jedan pokušaj niskog udarca.

Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

PROČITAJTE JOŠ

„Tokom poslednje četiri i po godine Anđelina je štošta tvrdila. Sve je razmotreno, ali ništa od tih tvrdnji nije potkrepljeno. I decu je već koristila kako bi povredila Breda, i ovo je više nastavak takvog ponašanja. Curenje dokumenata od njenog četvrtog ili petog advokata dogodilo se kako bi naštetilo Bredu“, rekao je izvor.

Džoli je zahtev za razvod predala u septembru 2016. godine, nakon dve godine braka. Par je proglašen pravno slobodnim u aprilu 2019. godine, ali postupak razvoda je još u toku.

„Us Weekly“ je u julu 2020. izvestio da se Pit i Medoks još uvek ne viđaju, a izvor je tada rekao kako ta veza još uvek nije uspostavljena. Dodao je i da Pit ne razgovara ni s Paksom.

U oktobru 2019. jedan upućeni izvor je otkrio kako Pit smatra da je njegov narušeni odnos s Medoksom ogroman gubitak. Međutim, njegovom sinu se to nije preterano dopalo.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar