Branka Sovrlić Foto: Z.K.Munja/Grand

Pevačica Branka Sovrlić tokom dugogodišnje uspešne karijere nikada nije bila tema skandala, ali joj je jedan naslov zasmetao, a sada je otkrila da je ona i veoma dobra domaćica.

Iako je tokom svoje karijere omogućila da sebi može da priušti sve što poželi, Branka priznaje da uživa u malim stvarima koje je čine srećnom i zadovoljnom ženom.

POGLEDAJTE JOŠ:

„Mene čini srećnom da se ponašam kao svaka normalna domaćica. Volim da mi kuća blista i da mi sve bude uredno. Iako imam ženu koja mi sređuje, uvek ima nekih propusta pa moram i ja uvek nešto da sredim. Perfekcionista sam, uvek sebi nalazim mane, koji god nastup da imam ja sebi odmah nađem neku grešku. Živim kao sav normalan svet, volim da sadim cveće, da se viđam sa drugaricama i tako“, rekla je pevačica, pa progovorila o novinskim naslovima i skandalima, kojih nikada nije bila deo:

„Na sreću nikada nije bilo žute štampe za mene, iako nekada nisam volela neke naslove. Normalno sam se uvek ponašala, nosila miniće, ali ljudima je to zapadalo za oko pa su pisali da sam „seksi bomba“, ali znam da je to sastavni deo našeg posla. Mada se nekada dešavalo da je neko zlonameran, recimo jednom prilikom sam bila baš ekstra obučena, imala sam Dior sandale, a jedan novinar je napisao da sam došla u plastičnim sandala. Ne patim ja da uvek imam nešto markirano, jednostavno kupujem ono što mi se dopadne, ja imam toliko cipele da me muž zove stonoga. Nikada nisam bez štikli, čak i kod kuće nosim“.

BONUS VIDEO: Najveće svađe u žiriju Zvezda Granda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.