Saša Mirković i Olivera Kovačević Foto:E-Stock/Časlav Vukojčić/Zoran Lončarević

Nakon što je na konferenciji za medije koju su održali Aca Lukas i njegov menadžer Saša Mirković rečeno da nije jasno da li će pevač učestvovati na festivalu "Pesma za Evroviziju 22", ali i nakon što se Lukas sa sat vremena zakašnjenja pojavio na probu RTS-a, njegov menadžer u razgovoru za Nova.rs optužuje Oliveru Kovačević, urednicu zabavnog programa ove televizije, za nameštaljku.

Mirković u svojim neosnovanim optužbama tvrdi da je Kovačević odgovorna za nameštaljku na pomenutom festivalu, te da se već unapred zna ko će predstavljati Srbiju na takmičenju za pesmu Evrovizije.

PROČITAJTE JOŠ

Na pitanje da li će se Lukas takmičiti, Mirković je odgovorio – „Čekamo“. Čitaocima Nova.rs napominjemo da je Mirković tražio da njegove izjave budu egzaktno citirane.

„Čekamo odluku – Evrovizijska pravila jasno kažu da mesec dana pre same organizacije se zna ko je u žiriju. Pošto se ona toliko poziva na Evroviziju i tako dalje, mi tražimo da objavi članove žirija“, rekao je Mirković.

Na pitanje zašto je to važno za Lukasovo takmičenje, Mirković je rekao „Kovačević ima dilove“.

„Zato što sumnjamo u to da gospođa Kovačević ima dilove sa nekim predstavnica. Imamo opravdnih razloga za sumnju“, rekao je on.

Bez želje da dodatno detaljiše, rekao je da će organizovati još jednu konferenciju za medije.

„I u jednom i u drugom slučaju ćemo održati novu konferenciju za štampu i izneti naše stavove“, zaključio je on.

Članovi žirija, kako je pisala Nova.rs ranije, nisu objavljeni zbog toga što RTS nije želeo da dozvoli kandidatima da vrše bilo kakav pritisak na donosioce odluka.

BONUS VIDEO: Aca Lukas o Novoj S

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)