Branka Petrić o Bekimu: Žao mi je što ga ne sanjam češće

Showbiz 23. jun. 202018:36
Podeli:
Branka i Bekim: Kolege i životni partneri Foto: Privatna arhiva

Petnaestog juna navršilo se deset godina otkako je Bekim Fehmiju tragično preminuo i iza sebe ostavio sinove i suprugu Branku Petrić.

Glumica i dalje pamti dan kada je njen voljeni Bekim napustio ovaj svet, a njegove stvari i dan danas čuva u svom domu.

Branka Petrić Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

„Tek kad naiđe ovaj datum, steknem osećaj da je prošlo deset godina. Tog dana je bila užasna vrućina, sećam se dobro. Njega nema, ali sve ono što je njemu pripadalo, njegovi predmeti, naočare, nalivpero, kuglice za vežbanje šaka, garderoba, sve je tu i za mene je svaki dan isti kao i svih ovih deset godina. Kada razmislim, ja sam sada starija od njega deset godina. Žao mi je što ga ne sanjam češće. Najdraže ljude najređe sanjam. Mnogo njegovih stvari sam poklonila, ali ne mogu svega da se odreknem. Mada, ponekad pomislim da bih imala više prostora u ormaru da to učinim, ali ne želim da zauzimam njegov prostor. To je tako, on je tu, mesto gde je i otišao sa ovoga sveta i dalje se zove “Bekimova soba”. Njegova biblioteka i kompjuter su tu“, rekla je Branka za magazin „Gloria“.

U prethodnom periodu, tokom vanrednog stanja, glumica je prelistavala sentimentalnu arhivu.

„Prolazila sam kroz tekstove pisane o nama, poruke, fotografije. Za to je potrebno mnogo vremena i potpuna koncentracija. Nisam imala predstave, probe niti obaveze, osim kućnih poslova. Otvorila sam svaki papirić. Ispred vrata se nalazi ogromna gomila knjiga koje mi više nisu važne kao i scenariji koji nisu realizovani“, kaže ona.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

PROČITAJTE JOŠ

Komentari

Vaš komentar