Braća Kazić: Nemamo oca, u Popoviću vidimo njegovu figuru

Showbiz 27. jun. 202114:29
Podeli:
Braća Kazić, Saša Popović
Foto: Arhiva

"Saša Popović je čovek koji je bio uz nas maksimalno. Čovek, koji je u poslovima i koji je veliki var, odvojio je za nas vreme iako nije morao. Mi nemamo oca, ali bukvalno vidimo u njemu tu figuru", rekli su za Nova.rs Dimitrije i Aleksandar Kazić koji su u takmičenju bili u produkcijskom timu.

Braća Dimitrije i Aleksandar, Kazić koji su bili u produkcijskom timu u takmičenju „Zvezde Granda“, tvrde da nisu upoznali boljeg i plemenitijeg čoveka od Saše Popovića.

Bivši direktor „Grand“ produkcije trudio se da iz emisije u emisiju svojim pulenima obezbedi neverovatne kostime koji idu uz pesme i koreografije, a pored toga dosta vremena je provodio radeći s njima. Pevači za Nova.rs otkrivaju da u Popoviću vide oca kojeg nemaju.

„Saša Popović je čovek koji je bio uz nas maksimalno. Čovek, koji je u poslovima i koji je veliki var, odvojio je za nas vreme iako nije morao. Mi nemamo oca, ali bukvalno vidimo u njemu tu figuru“, rekli su Dimitrije i Aleksandar za Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Kazići imaju cilj da ubuduće zabavljaju publiku i izmame osmeh na lice svima koji ih prate. Upravo zbog njihove pozitivne energije mnogi ih porede sa nekadašnjom grupom „Rokeri s Moravu“.

„Saša od nas hoće da napravi svetske zvezde (smeh). Šalimo se. Nismo ni Ritam srca, ni Rokeri s Moravu, mi smo braća Kazić. Naši nastupi na sceni biće spektakularni, a cilj u životu nam je da nanesemo osmeh na lice ljudima. Sve ostalo je nebitno. Ko će šta uraditi, da li će neko voziti „škodu“ ili neće, totalno je nebitno“, rekao je Aleksandar, a potom se nadovezao Dimitrije i prokomentarisao takmičenje.

„Bili bi prezadovoljni ko god da je prošao. Čast je biti učesnik među 16 najboljih na Balkanu zato smo prezadovoljni. Neki scenski nastupi su bolji nego na Evroviziji, ma nema ih ni tamo. U bekstejdžu je bila odlična atmosfera – družili smo se, veselili, pili, radovali se. Ko god da je prošao dalje mi smo se radovali“, rekli su Kazići.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar