Popović: Zašto sam napravio promene 24 sata pred finale

Podeli:
Foto:Promo/Grand

Saša Popović sinoć je u poslednjem trenutku promenio plan i program takmičenja "Zvezde Granda", pa je dva kandidata iz polufinala pustio da se bori sa preostalih 14 finalista sutra u finalu, koje će se održati od 21 sat.

PROČITAJTE JOŠ

Kod Saše Popovića sve je moguće kada je posao u pitanju, pa se često dešavalo da u poslednjem trenutku promeni plan i program. To je dokazao i sada kada je u pitanju finale takmičenja „Zvezde Granda“, koje će se sutra od 21 sat održati u studiju na Košutnjaku.

Po pravilu, 14 kandidata trebalo je da se bori za titulu zvezde „Granda“ u finalnoj večeri, ali bivši direktor produkcije napravio je promene. On je sinoć iz polufinala ostavio dva učesnika i dao im mogućnost da se sutra sa ostalima takmiče za prvo mesto, pa će ih biti 16 umesto 14.

Zvezde granda
Zvezde granda finalisti Foto:Grand online/Z. K. Munja/D. Milošević

U razgovoru za Nova.rs Popović je objasnio zbog čega je menjao koncepciju i šta je presudilo.

„Izuzetna sezona koja je zbog situacije sa pandemujom koronavirusom trajala pune dve godine. Od 24 fenomenalnih polufinalista bilo je teško i žiriju i meni odabrati samo 14 njih koji će ući u finale. Odlučio sam da pustim još dvoje i da ih u subotu u finalu bude ukupno 16 jer su tokom čitave sezone bili besprekorni. Jednostavno, teško je odličiti kada su samo finese u pitanju“, rekao je osnivač ovog najgledanijeg muzičkog projekta na našim prostorima.

Žiri Zvezde granda Foto:Grand online/Z. K. Munja/D. Milošević

Saša je otkrio i na kojin način će gledaoci moći da glasaju za svoje favorite.

„Sada je sve na publici jer ove sezone oni biraju pobednika. Glasaće se putem SMS-a u zemljama iz kojih nam dolaze i kandidati, a to su Srbija, Crna Gora, Severna Makedonija i Bosna i Hercegovina“, završava Popović.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar