Poznati harmonikaš, producent, aranžer i muzički urednik Grand produkcije Endži Mavrić bio je gost emisije "Ispovest" koja se emituje na portalu Nova.rs.

Muzički urednik Grand produkcije, harmonikaš i muzičar Endži Mavrić se na javnoj sceni pojavio krajem osamdesetih godina prošlog veka, učestvovao je u pravljenju preko 1000 domaćih hitova, sarađuje sa najvećim imenima naše domaće estrade, a pored toga aktivan je i na terenu.

PROČITAJTE JOŠ

U emisiji „Ispovest“ autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, Endži je otvoreno priča o periodu kada je počinjao karijeru i teškim devedesetim, ali i kako je u to vreme izgledao rad u kafani, po čemu pamti Bokija Miloševića sa kojim je svirao 20 godina i kako je došlo do toga da otvori svoj studio.

Takođe se prisetio perioda kada je bio mladić i jedva čekao da upozna zvezde tog vremena.

Endži Mavrić Foto:Amir Hamzagić/Nova.rs

„Jako mlad sam počeo da sviram harmoniku, iz srca sam vežbao. Sve mi je bilo novo, u to vreme nije bilo Instagrama i Fejsbuka, i onda kada vidim neke ljude koji se pojave na televiziji jednom nedeljno, ja se tresem kao prut. Sećam se jednom da je Dragan Bosanac došao u kafanu sa Nadom Obrić na večeru, on je došao tu nešto da pojede a ja sam mu prišao i sručio sve što sam mislio u tom trenutku.“

Šta je sve otkrio o njihovom susretu pogledajte u video prilogu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Ispovest – Endži Mavrić

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar