Boki Perić: Samo imam želju da mogu da prošetam

Showbiz 06. apr. 202020:34 > 20:35
Podeli:
Foto: NOVA S

Voditeljka Maja Nikolić u emisiji "Među nama" koja se emituje na televiziji Nova S ugostila je putem video poziva glumca Bojana Perića.

Boki je nedavno doputovao sa Floride zbog čegamu je prepisano 14 dana izolacije, međutim, to mu je produženo na 28 dana, a u emisiji je ispričao kako provodi dane u karantinu i kako podnosi to što je non stop u kući.

„Ovo je 17. dan u karantinu. Ovih 14 dana koji su dodati, moram priznati da me je unesrećilo, jer ih nisam očekivao. Stalno radim nešto po kući, a najviše kuvam. Sve knjige sam pročitao, sve ukrštene reči sam popunio, razradili smo dva, tri naredna projekata koje bismo mogli da radimo, a sad je već malo komplikovano. Imam želju samo da prošetam, to mi užasno fali… Na terasi se sunčam dnevno po sat vremena, imam sobni bicikl pa vežbam“, priča glumac i dodaje kako funcioniše sada s obzirom da ne može da ide u nabavku.

„Roditelji su mi napunili stan do te mere, da ja mogu da opstanem neko vreme bez ikakve pomoći“, rekao je Perić, a šta je još ispričao pogledajte u video snimku.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

PROČITAJTE JOŠ