Bojana Novaković se obratila Karleuši zbog Rio Tinta: Imam nadu za tebe

Showbiz 28. nov. 202110:05 > 10:1932 komentara
Podeli:
Bojana Novaković i Jelena Karleuša
Bojana Novaković i Jelena Karleuša Foto: Vesna Lalić/Dragan Mujan/Nova.rs

Glumica Bojana Novaković obratila se preko Instagrama pevačici Jeleni Karleuši nakon njenih objava o Rio Tintu.

Pročitajte još:

Naime, Karleuša je na pomenutoj društvenoj mreži objavila tri fotografije na kojima „debatuje“ o tome šta je pravi izbor za Srbiju kada je u pitanju projekat Rio Tinto, a ovaj njen potez mnogi su okarakterisali kao „botovanje“.

„Jeco ja i dalje imam nadu za tebe. Daj mi 32 minuta tvog vremena da popričamo o Jadaritu, Jadru i preradi“, napisala je Bojana i u svojoj objavi tagovala Karelušu.

„Oduvek sam znao da joj samo treba pogoditi cenu pa da preleti“, jedan je od komentara ispod objave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Novakovic (@bojnovak)


Inače, Kareluša je sve objave vezane za Rio Tinto i Jadaritu obrisala sa svog naloga.

„Nafta ili litijum? Šta više zagađuje? Šta više košta? Šta je budućnost? Planeta na velikoj prekretnici. Moje mišljenje je da Srbija treba da gleda samo svoj interes i interes naroda. A šta je to naš interes? Lova? Čiste reke? Ekonomska pozicija? Kosovo? Da sam ja Supermen, i da imam kriptonit, ja bih znala šta bih njim kupila i obezbedila svom narodu. Ali ja nisam Supermen, ja sam Karleuša Star“, počela je svoje izlaganje Karleuša i dodala:

„Jadarit, dame i gospodo! Mineral pronađen 2004. godine u Srbiji! Ima ga samo u Srbiji i po sastavu je sličan kriptonitu, imaginarnom mineralu iz filma o Supermenu! Jbt, znala sam da mora da postoji neka caka, zašto smo ovako ludi!“

Karleuša je potom ironično prokomentarisala odnos Srba prema ekologiji.

„Srpski narod je poznat po tome da nikada ne bi dozvolio zagađenje naše prelepe prirode. Naše reke nisu zagađene, natrpane otpadom, plastikom i deponijama, mi recikliramo, imamo kolektivnu svest o očuvanju biljnog i životinjskog sveta… Mi smo nebeski narod, supermeni na kriptonitu! Tačnije na jadaritu. mi smo Jadari!“, zaključila je pevačica.

BONUS VIDEO: Jelena Karleusa o novogodisnjem koncertu na trgu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar