Dragan Bjelogrlić Foto:Ivan Dinić/Nova S

Tema nove emisije "Zdravi sa dr Katarinom Bajec" je nastavak prvog talasa koronavirusa, a njen gost u emisiji bio je glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić, koji je pored zdravlja i umetnosti pričao i o svojoj karijeri, porodici i životu.

Govoreći o mentalnom zdravlju i svojoj popularnosti, Bjelogrlić je naveo da je porodica za njega „težište“ i nešto što ga je održavalo na zemlji tokom svih godina popularnosti.

PROČITAJTE JOŠ

„Moja supruga i ja smo već dvadeset pet godina zajedno, ona je bila poznatija u svetu, ja ovde, pa smo tako nekako krenuli sa istih pozicija. Ja sa popularnošću živim i na to sam se navikao, jako mlad sam postao popularan. Trudio sam se da ostanem na zemlji i tu je porodica jako bitna, bliski ljudi su jako bitni. Ja sam rano ostao bez oca, ali i to što sam proživeo do svoje osamnaeste godine sa njim, on je ostavio veliki trag u mom životu“, rekao je on u emisiji i potom dodao:

„Kada ostanete rano bez oca, a kada ste dečak, ostane vam neki pečat, zavet, možda i više nego da je otac bio pored vas. Moja porodica jeste malo konzervativna, mi smo hercegovačkog porekla, to je ostalo prisutno kod nas. Možda smo se u tim nekim osnovnim postulatima pronašli, kako god nekima to zvučalo. Čovek mora da ima svoje težište, a za mene je to porodica.“

Ceo razgovor sa Bjelogrlićem i dr Katarinom Bajec možete pogledati u videu na početku ovog teksta.

Emisiju „Zdravi sa Katarinom Bajec“ možete gledati svake nedelje od 13 časova na televiziji Nova S.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)