Beograd dvadeset minuta aplaudirao “Tomi” (VIDEO)

Showbiz 16. sep. 202116:26
Podeli:

Na premijeri filma “Toma” reditelja Dragana Bjelogrlića, koja je sinoć održana u Beogradu, publika je više od dvadeset minuta ovacijama i aplauzima pozdravljala autorsku i glumačku ekipu.

Tokom trajanja filma, u dvorani Sava centra više puta se prolomio gromoglasan smeh, ali još cešće i uzdasi, suze i tapšanje na dirljivo emotivne scene.

PROČITAJTE JOŠ

Milan Marić i Tamara Dragičević kao Toma i Silvana, svakako su pobrali najviše pohvala. Takođe, mlada glumica Sanja Marković koja je tumači lik Tomine treće žene, uz kolegu Andriju Kuzmanovića pokupili su najviše simpatija beogradske publike.

„Osećam ponos, jer smo bili hrabri da uđemo u ovaj poduhvat, jer smo odoleli raznim pritiscima i ograničenjima, dobro se razumeli, povezali i razigrali i napravili film dostojan Tominog imena i legata koji je za sobom ostavio“, rekao je Milan Marić ranije u intervjuu za Nova.rs. 

Posetioci su tokom prikazivanja aplauzima, kao na koncertu, pozdravljali kada bi se začuo neki od Tominih velikih hitova poput “Za Ljiljanu”, “Leto”, “Svirajte noćas” i drugim.

Na beogradskoj premijeri „Tome“, među ostalim članovima ekipe, ogroman aplauz usledio je za kompozitor i priducenta Željka Joksimovića, kao za i pevač Acu Pejovića koji je u filmu dao svoj glas u izvođenjima Zdravkovićevih pesama.

Nakon beogradske premijire, film “Toma” od danas počije svoju distribuciju po svim bioskopima širom zemlje.

BONUS VIDEO: Premijera filma „Toma“ 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar