Bane Trifunović o slučaju Palma: Sve oko tih ljudi je grozno

Showbiz 21. apr. 202112:00
Podeli:
Dragan Marković Palma i Branislav Trifunović
Dragan Marković Palma i Branislav Trifunović. Foto: Goran Srdanov, Ivan Dinić/Nova S

Istaknuti glumac Branislav Trifunović rekao je za Nova.rs da najoštrije osuđuje navodno podvođenje maloletnica i devojaka od strane visokih državnih funkcionera u Jagodini, među kojima je i Dragan Marković Palma.

PROČITAJTE JOŠ

Trifunović u razgovoru za Nova.rs kaže da se nada da će tužilaštvo sprovesti istragu do kraja i navodi da mu je sve u vezi s pomenutim slučajem odvratno.

„Naravno da bih osudio takvo ponašanje. Ne znam šta da kažem bez dokaza, ali mi izgleda prilično grozno i odvratno sve oko tih ljudi, nadam se da će istraga biti sprovedena i nadam se da će tužilaštvo makar jednom uraditi svoj posao do kraja“, rekao je Trifunović za Nova.rs.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Jagodini najavilo je juče da će formirati predmet povodom navoda iznetih na konferenciji za medije Marinike Tepić, da je Dragan Marković Palma podvodio maloletice u hotelima u Jagodini.

Foto: Nemanja Jovanović/ Nova.rs

PROČITAJTE JOŠ

„Mi imamo saznanja iz medija i inicijativu koja je dobijena od strane Dragana Markovića, kojom se zahteva utvrđivanje svih okolnosti, zbog čega ćemo formirati predmet radi prikupljanja obaveštenja i utvrđivanja eventualnih postojanja krivičnih dela“, rekao je juče za Nova.rs. Radoslav Vučković, viši javni tužilac u Jagodini.

Kako je portal Nova.rs već pisao, tužilaštvo bi uskoro trebalo da izda nalog policiji za prikupljanje potrebnih obaveštenja o ovim događajima, odnosno da pokrene predistražne radnje.

Marinika Tepić je nedavno na konferenciji za medije iznela svedočenja bivšeg zaposlenog u jednom od hotela u kojem su se navodno podvodile maloletnice, tvrdeći da je Palma „izopačen“.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar