Bane Mojićević posle 16 godina prenosi svoj život u pesmi

Showbiz 29. avg. 202010:39
Podeli:
Bane Mojićević Foto: Časlav Vukojičić/Promo

Pobednik prve sezone takmičenja "Zvezde Granda" posle duže pauze vraća se na veliku scenu s novom numerim "Ako nema druge", u kojoj opisuje njegovu životnu priču.

PROČITAJTE JOŠ

Branislav Mojićević nakon duže pauze vraća se na scenu. Pevač se posle učešća na Beoviziji povukao iz javnosti, iako je vredno radio svakog vikenda. Međutim, usledilo je vanredno stanje zbog korinavirusa, pa je folker, kao i cela njegova branša, bio sprečen da napreduje. U tom periodu napravio je pauzi sve do pre nekoliko dana kada je konačno odlučio da uđe u studio i snimi novu pesmu „Ako nema druge“, za koju je posle nekoliko dana uradio i spot.

Foto: Časlav Vukojičić/Promo

„Bane je izbegavao medije jer nije bila prilika za eksponiranje. On inače izbegava intervjue i fotografisanje jer živi nekim normalnijim životom, za razliku od mnogi. Tokom 16 godina njegove karijere prošao je svašta i poslednjih godina totalno je promenio navike. Iako nije bilo posla proteklih meseci, Mojićević je odlučio da angažuje svog vernog i dugogodišnjeg saradnika Baneta Opačića za projekat koji je pri kraju“, kaže naš izvor.

Pevač je za portal Nova.rs istakao da mu je ovaj projekat najdraži do sad.

Bane Mojićević Foto: Časlav Vukojičić/Promo

„Ovo je jedna od najlepših pesama u mojoj karijeri koje sam do sada snimio. Posebno mi je draga jer je moja životna priča. Planiram da je objavim u septembru“, rekao je Mojićević.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar