Evakuacija u doba korone: Specijal Andreja Maričića

Showbiz 07. apr. 202012:26 > 14:31
Podeli:
Foto: Facebook/ Andrej Maričić

Februara 2020. godine Andrej Maričić je krenuo u svoju novu avanturu želeći da istraži život na severu Laosa. Nije ni pretpostavljao da će ta avantura biti drugačija od svih do sada i da će se pretvoriti u životnu dramu i borbu za jedan cilj - evakuaciju do Srbije.

Jednočasovni specijal njegove emisije „Bez granica sa Andrejem“ koji govori upravo o stravičnim nelagodama sa kojima se susreo na svom putu do Srbije, premijerno je emitovan u nedelju na televiziji „N1„, a sada je dostupan na Jutjubu.

Portal Nova.rs već je govorio o Andrejevom dramatičnom iskustvu i činjenici da je neko vreme bio “zarobljen” na Tajlandu, bez mogućosti da se vrati kući.

Andrej je zajedno sa grupom državljana Srbije bio na Laosu, odakle je prekinuo snimanje da bi uhvatio poslednji let z Beograd, ali su aerodromi bili zatvoreni nakon što je stigao u Bangkok.

“Trenutno se nalazim u hotelskoj sobi u Bangoku iz Laosa gde sam snimao četiri nedelje i vratio sam se ranije da bih nekako uhvatio let do Bograda. Sve je bilo moguće, međutim, kada sam došao do Bangkoka zatvoren je beogradski aerodrom”, rekao je voditelj za tada za Nova.rs.

Detaljnije o tome možete čitati u ekskluzivnom intervjuu koji je voditelj Andrej Maričić dao za Nova.rs OVDE.