rođendan aleksandre mladenović
Andreana Čekić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pevačica Andreana Čekić ne krije da se podvrgla estetskim operacijama zbog lepote i samim tim dobila na samopouzdanju. S obzirom na to da je u brojnim komentarima na društvenim mrežama povezuju sa Savom Kneževićem, koji je uhapšen zbog nadrilekarstva, te da ga je redovno posećivala, folkerka je demantovala te priče s pokrićem. 

+

PROČITAJTE JOŠ

„Nisam bila njegov pacijent, ne idem kod lažnih hirurga. Imala sam operaciju nosa, mogu da kažem i sad da se radi o jednoj klinici u Zemunu. Neka svi znaju gde sam operisala nos i preporučujem svakome da ide isključivo kod nekog ko je profesionalan u svom poslu zarad sigurnosti i najboljeg rezultata. Ja sam prezadovoljna“, rekla je pevačica.

Andreana je raskinula veridbu sa dugogodišnjim partnerom Markom Miloševićem i zarekla se da će od sada ćutati o svom ljubavnom životu.

„Mudro ću ćutati o novoj ljubavi. Ja verujem u ljubav jer uvek pobeđuje“, rekla je Čekićeva i odgovara na pitanje da li sluti na nešto lepo s obzirom na to da je često u belom.

rođendan aleksandre mladenović
Andreana Čekić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Uvek to kažete kad sam u belom i neću odustati od te boje jer je volim. Ako sluti na to, neka onda sluti“, završava pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar