Anđelina Džoli: Postajem izbirljiva kad je ljubav u pitanju

Podeli:
Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Anđelina Džoli je već dugo sama, a sada je priznala da će ubuduće biti vrlo izbirljiva kad je nova ljubav u pitanju, s obzirom na to da se opekla s bivšima. Osim što nije imala sreće u ljubavnom životu, od 2016. godine se očajnički bori za starateljstvo nad decom s bivšim suprugom Bredom Pitom.

PROČITAJTE JOŠ

Tokom intervjua za „E! News“, poznata glumica našalila se kako je toliko dugo slobodna da joj deca pomažu u samohranom majčinstvu.

Iako se našalila oko cele situacije, za njih ima samo reči hvale.

„Imam šestoro vrlo sposobne dece. Naravno da se probudiš i jednostavno se osećaš kao: ‘Moram biti sigurna da su u redu. Moram biti sigurna da su mentalno dobro'“, rekla je za „E! News“.

„Ali iskreno, mislim da se to pre nekoliko godina promenilo i oni misle: ‘Moram da se pobrinem da mama bude dobro'“, dodala je, priznajući kako su se uloge ipak malo i zamenile.

„Tako se jako dobro brinu o meni, a mi smo takav tim. Jako sam srećna… Tako da se brinem. Uvek sam ja ta koja brine, ali ih obožavam. Oni su kul ljudi“, pohvalila se.

Takođe, osim što je progovorila o svom majčinstvu i odgajanju dece, promoviše i svoj najnoviji film „Oni koji mi žele smrt“.

Ova poznata holivudska glumica ima šestoro dece. Medoks, Zahara i Paks su usvojeni, a Šilo i blizance Knoks i Vivijen dobila je s Bredom Pitom.


Već je dugo sama, a imala je buran ljubavni život – 1996. godine udala se za Džonija Lija Milera, zatim se 2000. godine tajno udala za Bilija Boba Torntona, a 2005. godine zaljubila se u Breda Pita. Ovaj atraktivan holivudski par bio je u braku 11 godina, a onda su 2016. godine objavili razlaz, da bi se 2019. i zvanično rastali. To je bio šok za fanove, ali i početak burnih problema oko starateljstva nad decom. Taj rat traje već pet godina – glumac teži zajedničkom starateljstvu, dok Anđelina želi potpuno.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar