Anđelina Džoli: Zbog razvoda sam zapostavila karijeru

Podeli:
Andjelina Džoli i Bred Pit
Andjelina Džoli i Bred Pit Foto:EPA/IAN LANGSDON

Anđelina Džoli je na promociji svog novog filma, "Oni koji me žele mrtvu", odgovarala na pitanja novinara, koji su želeli da znaju zašto poslednjih godina gotovo da je nije bilo na filmskom platnu, a i rediteljski posao je zapostavila.

PROČITAJTE JOŠ

„U tome me je sprečavala zahtevna porodična situacija“, kratko je odgovorila glumica, misleći na razvod od glumca Breda Pita i borbu za starateljstvo.

Inače, Džoli sve čini kako bi njeni naslednici – blizanci Noks i Vivijan, Šajlo, Zahara, Paks i Medoks, na najbezbolniji način prošli kroz težak period, pa sa njima najviše vremena provodi kod kuće i brine o njima.

„Nikada sebe nisam zamišljala kao mamu u tradicionalnom smislu. Osećam da mi za to nedostaju sve veštine i da nisam dobra, ali se snalazim. Deca su mi poprilično otporna, izdržljiva, lako se prilagođavaju i pomažu mi. Volim što su porasli, pa sada mogu sa njima da sedim celu noć i razgovaram“, rekla je glumica, koja je sa bivšim mužem u lošim odnosima i bori se s njim oko starateljstva nad decom. Ona ga je optužila i za porodično nasilje, što on negira.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar