Anđelina Džoli zvezda novog trilera „Oni koji mi žele smrt“

Podeli:
Anđelina Džoli
Anđelina Džoli. Foto: Blitz Film Srbija/Youtube

U bioskope je stigao napeti triler "Oni koji mi žele smrt", u kom glavnu ulogu ima holivudska glumica Anđelina Džoli. Pomenuti film zasnovan je na istoimenom romanu Majkla Korite, dok je reditelj Tejlor Šeridan, koji je nominovan za Oskara.

PROČITAJTE JOŠ

Tejlor Šeridan poznat je po scenarijima žanrovskih bisera poput velikog hita „Sikario“, „Tragovi u snegu“ i „Sve ili ništa“.

Film govori o maloletnom dečaku koji svedok brutalnog ubistva svog oca u blizini nacionalne šume. Ubice, koje su odgovorne za zločin kome je on svedočio, progone ga kako bi ga ućutkali i ubijaju svakoga ko im se, u potrazi za njim, nađe na putu. Jedina šansa za preživljavanje mu je veteranka vatrogasac koja se još oporavlja od gubitka tri života, koja nije uspela da spasi od požara.

Uz Anđelinu Džoli u filmu se pojavljuju i Nikolas Holt, Fin Litl, Ejden Gilen, Medina Šendor, Tajler Peri, Džejk Veber i Jon Bartnal.

„Oni koji mi žele smrt“ u distribuciji Blitz-a pogledajte već danas u bioskopima, a ulaznice možete kupiti online ili na blagajnama bioskopa.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar