Ana Nikolić: Ustala sam, čak i onda kad sam pala

Showbiz 19. avg. 202022:21 > 22:31
Podeli:
Ana Nikolić
Foto: Instagram/ananikolicofficial

"Nije važno da li si i koliko puta pao. Važno je koliko puta si ustao. "Žig sudbine nosi svako, neko teško, a ja lako. To mi je od Boga dar", napisala je pevačica.

PROČITAJTE JOŠ

Ana Nikolić otkako se nakon višegodišnje pauze vratila na scenu s novim albumom „Klinika“, koji je izdala za muzičku produkciju „Two louder“, ne prestaje da izaziva javnost provokativnim fotografijama na društvenim mrežama, a još više emotivnim citatima. Kad je stesala liniju, razvela se od Stefana Đurića Raste i ponovo postala ona stara vedra Ana, ipak ima nešto što je tišti. Koliko god se uzdigla i krenula dalje, kako ona kaže, sa samog dna na kom je bila, neke posledice ostaju večno, makar u njenim citatima. Ovog puta ubacila je, između ostalog, i reči pesme Dina Merlina.

„Na vrhu uvek ima mesta ako se krene sa dna! Nije važno da li si i koliko puta pao. Važno je koliko puta si ustao. „Žig sudbine nosi svako, neko teško, a ja lako. To mi je od Boga dar. Da ustanem ja sam znala, čak i onda kad sam pala. A to nije mala stvar“, napisala je pevačica u opisu fotografije.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar