Ana Nikolić ponovo smršala, svi je jure za savet

Showbiz 15. jul. 202120:17
Podeli:
Ana Nikolić Foto:privatna arhiva

Pevačica Ana Nikolić na Instagramu ima više od 500.000 pratilaca, a među njima mnogo žena i devojaka koje joj pišu i traže savete u vezi sa ishranom, negom, vežbanjem i odevanjem.

Pevačica Ana Nikolić ne prestaje da intrigira javnost, kako izgledom, tako i svojim nastupima. Tek što se vratila sa odmora, na kojem je bila sa ćetkom Tarom, pevačica je krenula da nastupa u evropskim klubovima.

Zbog brojnih obaveza, nespavanja i poslovnog angažovanja, Nikolićeva je za tri nedelje smršala čak pet kilograma jer ne stiže da jede.

S druge strane, njeni svakodnevni treninzi za zatezanje i oblikovanje tela izrazito su naporni, pa su možda i jedan od razloga za dodatno mršavljenje.

Ana Nikolić Foto:privatna arhiva

Sudeći po dodatnim fotografijama koje su dostavljene našoj redakciji, vidimo da Ana ne gubi vreme i da dosta radi na sebi.

Na Instagramu ima više od 500.000 pratilaca, a među njima mnogo žena i devojaka koje joj pišu i traže joj savete u vezi sa ishranom, negom, vežbanjem i odevanjem. Iako u svom poslu važi za istinsku pop zvezdu, iza kamere je veoma skromna, svima izlazi u susret, odgovara na poruke kako bi pomogla svojim pratiocima.

Ana Nikolić Foto:privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ

S druge strane, Ana Nikolić ne bi bila Ana Nikolić da na terenu ne izdominira u svakom smislu. Iako dugo nije radila, pogotovo za vreme striktih epidemioloških mera izazvanih koronavirusom, njena sreća počiva na tome da joj ne manjka energije i vatrenosti. Tako je proteklog vikenda pevala u Beču, za čiji nastup se tražilo mesto više. Tip-top skockana od glave do pete, izašla je na binu i raspametila strance.

Pored glasa, stasa i igre, Ana ima i svoje performanse za koje se ne priprema unapred već odradi neke stvari koje joj u sekundi padnu na pamet. Doduše, nije ni čudo, niti ništa to novo kod nje, budući da važi za duhovitu i pozitivnu osobu.

Posebnu pažnju izazvala je kada se presvukla u triko, pa je još jednom dolazala svoj karakter. U narednom periodu ona namerava da objavi još nekoliko novih pesama i spotova, pa će se time ozbiljno pozabaviti.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar