VIDEO Ana Nikolić na splav ušla s maskom, pa pevala na podu

Showbiz 03. jul. 202110:18 > 10:22
Podeli:
Ana Nikolić
Ana Nikolić Foto: Privatna arhiva

Ana Nikolić za pet godina održala je dva nastupa - prvi prošle godine u Beogradu, a drugi sinoć na jednom novosadskom splavu gde je nadmašila sva moguća očekivanja.

Prema rečima organizatora, pevačica je oborila rekord posećenosti tokom ovog leta.

Ana je sa svojim timom na splav došla oko 22.30 sati, sa sve maskom na licu. S obzirom na to da nigde ne ide bez asepsola i da joj je higijena na prvom mestu, Nikolićeva zbog svoje lične sigurnosti nije želela da se probija kroz masu, a da pritom nije zaštićena. Tek kad se popela na binu ona je skinula masku i zapevala.

PROČITAJTE JOŠ

Ne samo da je publika pevala njene pesme od početka do kraja, nego su ljudi najviše reagovali na njenu novu baladu „Prolazi“, koju je izvela dvaput zbog velikog interesovanja. Dok je pevala novu pesmu, Ana je sedela na podu i emotivno je izvela.

„Ova pesma mi je mnogo draga i plakala sam prvi put kad sam je čula, a kasnije pevala u studiju. Ajde sada svi da je pevamo zajedno“, obratila se Ana publici.

Nikolićevoj će ovo leto biti prilično radno, te su joj nastupi uveliko zakazani u gradovima Balkana i Evrope. A dok ne objavi još jednu pesmu „Ne bi Ana bila Ana“, ona će vredno nastupati jer se mikrofona i publike najviše uželela.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar