Ana Nikolić za Nova.rs: U poslu sam pravi štreber i Hitler

Showbiz 03. jul. 202112:00 > 13:09
Podeli:
Ana Nikolić
Ana Nikolić Foto: Privatna arhiva

Ana Nikolić sinoć je održala prvi nastup nakon godinu dana pauze usled koronavirusa, te je oborila rekord posećenosti na jednom novosadskom splavu. Pevačica je redakciji Nova.rs dostavila ekskluzivne fotografije tokom spremanja u stanu pred koncert, a u razgovoru je otkrila brojne zanimljivosti i planove.

Ana Nikolić rešila je da više ne pravi dugogodišnje pauze, kao što je uradila pre situacije sa koronavirusom. Naprotiv, pevačica je rešila da gazi krupnim koracima i nadomesti sve ono što je propustila. Doduše, njena ilegala trajala je pre i posle trudnoće sa ćerkom Tarom, zbog čega uopšte ne žali. Sada, kada je njeno dete poraslo, Ana je sebi zadala ozbiljne poslovne zadatke.

Ana Nikolić
Ana Nikolić Foto: Privatna arhiva

Bez obzira na to što je prespavala promociju svoje nove balade „Prolazi“ u produkciji „Two lauder“, uverila se na sinoć na nastupu u Novom Sadu da joj reklama nije bila ni potrebna jer je publika znala reči od početka do kraja.

Ana Nikolić
Ana Nikolić Foto: Privatna arhiva

Ana je ovog jutra, u ekskluzivnom razgovoru za Nova.rs, sumirala utiske sa svirke, a potom otkrila detalje svojih priprema i haosa kroz koji prolazi, kao i svaka žena kada negde žuri.

Ana Nikolić
Ana Nikolić Foto: Privatna arhiva

„Spremala sam se oko dva, tri sata, mada do poslednjeg trenutka nisam znala šta ću obući. Imala sam nekoliko varijati, pa je to bio malo problematičan deo. Jedva su me ubedili da obučem ovu prvu haljinu jer nisam htela čak ni da je probam, pa sam ipak shvatila da je ona najbolja i nisam se pokajala. Za nju je zadužen „Demode couture Boris Kargotić“. On je vanzemaljac i zaslužan za mnogo toga u mojoj karijeri. Moram da spomenem da je“Lofficiel Label“ napravio special edition haljinu za mene. Bojan Vukadinov me je našminkao i to za njegov rođendan, što izuzetno cenim. On mi je bivši, sadašnji, budući i jedini moj preživeli saradnik (smeh). Ni Dimitrije se nije namučio oko kose. Meni generalno spremanje ne predstavlja nikakav stres. Mi uvek znamo šta hoćemo, tako da to više radimo sve rutinski“, rekla je Ana.

Ana Nikolić
Ana Nikolić Foto: Privatna arhiva

Nikolićeva ističe da je teži deo njenog posla priprema oko samog izvođenja zbog raznih stvari, od tonaca, muzičara, organizacije… Međutim, kako kaže, ako je u poslu Hitler, onda se sve lako rešava.

„Malo teži deo je spremiti muzički koncert. Iskreno, ovog puta nisam imala mnogo vremena za to. Međutim, tu je moj bend i svi su mladi momci, jedan od njih je u januaru postao punoletan. Stvarno su odradili sve besprekorno i baš sam zadovoljna. Pre svega, pristala sam da radim u Novom Sadu jer sam pravi štreber i Hitler sam kada je posao u pitanju, ali i Tarina higijena. Kod mene se sve vrlo sve otvoreno i direktno zna. Život je takav da nekad nemamo dovoljno vremena da se pripremimo za pravi nastup, na primer 15 dana. Ali, svejedno, novosadska publika mi je u top tri inače na celom svetu“, rekla je pevačica i dodala da je svoje prve nastupe imala u Novom Sadu, pa joj je sinoćni nastup bio veoma emotivan.

PROČITAJTE JOŠ

„U principu sam turneje kretala iz Novog Sada i tako se nekako uvek namesti. Ne mogu reći da je tamo laka publika, nekako mi zvuči ružno, ali je lagana. Između nas struji neka energija i to je prosto nepobediva činjenica. Veseli su i pevaju od prve do poslednje pesme, tako da je to meni stvarno uživanje raditi. Nekada postoje drugi mentaliteti i gradovi gde su ljudi prosto stegnuti i ne pevaju, što ne znači da njima nije lepo. Ako mi publika ne peva, ne osećam se dobro, ali u Novom Sadu se uvek osećam kao kraljica“, rekla je pevačica, koja je sinoć još jednom dolazala da je maher na estradi.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Vaš komentar