Foto: Video/Nova.rs

"Tačno je da je moj stajling izazvao komentare, a to mi je i bio cilj. Znala sam da sam malo iskočila iz svog rama i da će me malo drugačije komentarisati, ali lepo je to", rekla je pevačica Ana Bekuta o stajlingu za koji su je mnogi osudili.

U drugoj emisiji „Zvezde Granda“ Ana Bekuta izazvala je brojne komentare na račun njenog izgleda. Nakon njene pojave u haljini Bate Spasojevića danima se pričalo, a neki su njen stajling i osudili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Bekuta je u razgovoru za „Grand Magazin“ otkrila da joj teške reči i osude ne smetaju, šta više za nju je to odlična reklama.

PROČITAJTE JOŠ

„Tačno je da je moj stajling izazvao komentare, a to mi je i bio cilj. Znala sam da sam malo iskočila iz svog rama i da će me malo drugačije komentarisati, ali lepo je to. I antireklama je reklama. Kako nema Jelene, neka malo i mene sad primećuju (smeh). Ja sam inače neupadljiva, tako i u životu i u karijeri. Nisam neka koja se lakta. Ja prepuštam to da publika proceni ko je gde i na kom mestu“, iskreno je rekla Ana.

Folk zvezda ističe da je teško iz emisije u emisiju biti inovativan, posebno kada su vezana snimanja.

„Najgledaniji format ikada na ovim prostorima i to je činjenica. Problematično mi je, pogotovo kad spojim tri dana. Onda se malo umorim, pa nemam ni ideju, a ni volju da se posebno spremam. Osciliram od ekstravagantnih do običnih stvari koje ponesem i u kojima se osećam udobno“, kazala je pevačica.

BONUS VIDEO: Saša Popović o novim pravilima u „Zvezdama Granda“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Svi komentari (0)